Aisha Al Muslim i els reptes del periodisme en el futur

La periodista va atendre els alumnes de la UAB en una entrevista pels mitjans informatius de la Facultat de Ciències de la Comunicació


19/10/2022 11:04 · Per Producció Periodística Multiplataforma

Aisha AL-Muslim sent entrevistada per Joan Valentí a la UAB. (Foto d'Aina Barbany)


Aisha Al-Muslim, editora sènior, encarregada del reclutament d'estudiants de pràctiques per al Wall Street Journal i dues vegades finalista del premi Pulitzer en 2014 i 2022, ha exposat els reptes del periodista del futur, els aspectes principals sobre el programa Internships del WSJ en una entrevista realitzada per estudiants de periodisme en la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona.

En aquesta conversa, s’han tocat temes com la sobredosis d’informació actual, l’importància de les fonts fiables i contrastades o l’importància del periodista en el futur en labors com el fact-checking o verificació de la informació. “El periodisme és clau quant a que és imprescindible mantenir a la societat informada, a través de fonts fiables i contrastades, sobre el que succeeix al seu voltant”, declarava la periodista.

A continuació, podeu trobar el debat que vam fer sobre aquesta xerrada, en el qual Alguer Tulleuda, Marc Pérez i Roger Amores discutien sobre els principals temes exposats per Aisha Al-Muslim.

 

Roger Amores


UABmèdiaInici newspaper-variantActualitat radioRàdio play-circlePlay cursor-default-click Especials Més...més...