Èxit de participació als UAB Games 2022

L’edició d’enguany dels jocs esportius de l’Autònoma tanca amb una alta participació i amb la intenció de repetir-ho anualment


05/12/2022 11:20 · Per Gerard SarriLa setmana del 21 al 25 de novembre van tenir lloc els UAB Games, un esdeveniment en el qual el col·lectiu estudiantil de la universitat van poder participar en un ampli ventall d’esports. La pràctica d’aquests, es va realitzar a les instal·lacions del SAF (Servei d’Activitat Física de la UAB). 

 

Hi va haver esports de tota mena, començant per un torneig de futbol 7, passant per un torneig de voleibol i acabant per esports menys coneguts com l’esquaix. També es van realitzar algunes activitats de fitness com el Ioga, Taitxí, Body combat o Zumba. A més a més, es va fer una marxa per la llengua. 

 

En general va haver-hi una alta participació per part de la comunitat uaber, però cal destacar alguns esports on aquesta participació va ser molt alta. L’esport on es va adherir més gent va ser el futbol 7 amb uns 467 participants, seguit del voleibol amb 190.

 

Tot i el gran èxit de participació, cal posar de manifest, el respecte i els valors que es van poder veure a totes les competicions i que han deixat una gran satisfacció als organitzadors que veuen garanties per poder fer l’esdeveniment anualment.


UABmèdiaInici newspaper-variantActualitat radioRàdio play-circlePlay cursor-default-click Especials Més...més...