L'Autònoma acull la preestrena de la pel·lícula 'Al Descubierto'

El film es basa en la investigació periodística que va impulsar el moviment #MeToo


13/12/2022 17:58 · Per Aina Ruiz Casanovas

She Said-IGN


Basada en el llibre 'She Said' -escrit el 2019 pels periodistes Jodi Kantor i Megan Twohey- la pel·lícula 'Al Descubierto' arriba a la pantalla gran amb la direcció de Maria Schrader. El film posa de manifest la investigació que va dur a terme el diari The New York Times sobre els abusos sexuals de Harvey Weinstein que van acabar impulsant el moviment #MeToo. 

De la mà d'Universal Pictures i Cultura en Viu, l'Autònoma ha tingut l'oportunitat d'acollir aquest dimecres la preestrena del llargmetratge en ser una de les poques universitats que compten amb una sala de cinema pròpia. Tot i que la resposta per part del col·lectiu estudiantil ha sigut petita, ja que no ha superat la trentena de persones -la gran majoria de les quals estudiants- el responsable de la unitat de Cultura en Viu, David Sirvent, ho ha valorat molt positivament. Així com la gran majoria dels assistents, els quals, un cop finalitzada la projecció, han expressat a l'equip de l'Autònoma la seva satisfacció amb la peça audiovisual. L'estrena oficial de 'Al descubierto', però, no serà fins al pròxim 28 de desembre.

No és la primera vegada que la universitat té l'oportunitat d'acollir una preestrena; el passat 5 d'octubre es va projectar també en exclusiva "En los márgenes" de Juan Diego Botto.

 

 

 

 


UABmèdiaInici newspaper-variantActualitat radioRàdio play-circlePlay cursor-default-click Especials Més...més...