Els Premis Nacionals de Comunicació reconeixen la Facultat de Ciències de la Comunicació


La degana ha destacat la importància de tots els membres que formen la Facultat


24/11/2021 17:21 · Per Informatius

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, i la degana de la FCC, Maria José Recoder


La Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona va rebre la menció d'honor als Premis Nacionals de Comunicació amb motiu del seu 50è aniversari, com a reconeixement per la seva llarga trajectòria en la formació de professionals de la comunicació.

La degana, Maria José Recoder, va assistir a l'acte en representació de la Facultat i va afirmar que "aquest premi pertany als estudiants, al personal d'administració, i al professorat al llarg de cinquanta anys". També va voler destacar la importància pionera de la Facultat com a punt de partida de la docència en l'àmbit de la comunicació catalana, declarant que "és la nostra gent la que s'ha dedicat a crear les altres facultats de comunicació que hi ha a Catalunya".

Al llarg de la vetllada es va donar veu a diversos estudiants, els quals, a part d'incidir en la bona qualitat educativa del centre, van voler també reconèixer la tasca de diversos treballadors de la Facultat. Els més estimats van ser els del bar, que van rebre divertits elogis per la gran qualitat dels seus serveis.

Els Premis Nacionals de Comunicació es van crear l'any 1999 per tal de commemorar el 75è aniversari del naixement de la primera estació radiofònica regular a Catalunya. El seu objectiu és atorgar un reconeixement a les aportacions més importants en l'àmbit de la comunicació catalana. Amb l'entrega de la menció d'honor a la Facultat es vol homenatjar la seva tasca docent, ja que va ser la primera a oferir els estudis universitaris oficials de periodisme, publicitat i relacions públiques, i comunicació audiovisual.

L'acte, celebrat ahir i presidit per Pere Aragonès, va guardonar també a diverses produccions destacades de la televisió catalana, com ara 'Crims' o 'Polònia'.


UABtvUABplay UABmèdiaUABmèdia UABràdioUABràdio OpcionsOpcions