Possible cas d’alineació indeguda del Barça femení a la copa de la Reina

En el partit contra l’Osasuna, l’equip blaugrana va alinear a una jugadora que el passat curs va rebre una sanció per expulsió en el seu anterior equip, per tant, creant així un possible cas d’alineació indeguda. La Fundación Osasuna Femenino ja ha anu...


11/01/2023 12:30 · Per Gerard Sarri

La jugadora número 18 del Barça, Geyse Ferreira, l'alineació indeguda de la qual denuncia Osasuna. JAVIER BERGASA


Les blaugranes van disputar l’eliminatòria contra l’Osasuna i van guanyar el partit amb un gran resultat de 0 a 9. Tot semblava que el conjunt culer passaria a la següent ronda de la copa, però una possible alineació indeguda de la jugadora del Barça, Geyse, els ha complicat les coses. Geyse, qui va ser expulsada la passada temporada quan jugava el partit de quarts de final de la mateixa Copa de la Reina amb el Madrid CFF, podria fer que el Barça quedés eliminat automàticament com diu l’article 5 del reglament de la competició, referent a les alineacions indegudes per a jugadores que van ser expulsades o sancionades, tot i que aquestes haguessin canviat d’equip. 

 

L’Osasuna ha decidit denunciar el cas a la RFEF, i aquesta estudiarà el cas per poder determinar si el Barça hauria pogut incomplir l’article anteriorment mencionat. Si es dicta sentencia a favor de l’Osasuna seria el conjunt navarrès qui passaria directament a quarts de final.


Per part del Barça, només es va pronunciar ahir l’entrenador de l’equip Jonatan Giráldez, qui es va mostrar segur i va explicar que el club havia mirat a la llista de sancionades de la RFEF i no constava que cap jugadora blaugrana ho estigués.

 

 

 

 

 

 

 


UABmèdiaInici newspaper-variantActualitat radioRàdio play-circlePlay cursor-default-click Especials Més...més...