Tornen els Oscars a la facultat

Després de diversos anys sense celebrar-se la gala ha tingut una rebuda excepcional entre l'alumnat


13/03/2023 11:36 · Per Arnau NiñoLa nit del diumenge a dilluns van tornar els Oscars a la UAB. Després de tres anys sense celebrar-se per culpa de la pandèmia, la Facultat de Ciències de la Comunicació torna a rebre la nit més màgica de l'any, la nit on els estudiants són l'estrella. Organitzat pel consell d'estudiants de la facultat (OCA), l'Autònoma ha recuperat la gala dels Oscars. Les portes de l'Aula Magna s'obre la nit de diumenge per una ocasió especial, veure tots junts la cerimònia dels Oscars. Aquesta celebració que va néixer en aquesta facultat ja fa uns anys s'havia celebrat cada any i, cal destacar, que és una gala que s'ha copiat a altres facultats de Catalunya.

Com és habitual, la rebuda per part de l'alumnat ha estat insuperable, les entrades es van posar en venda el dilluns 20 de febrer a les 12 del migdia i en només 8 minuts ja s'havien exhaurit totes les localitats. Cosa que va sorprendre, ja que la majoria dels estudiants de la facultat no havien tingut l'oportunitat de viure aquesta gala i no s'esperava una rebuda tan bona. 

Per animar la nit l'OCA va organitzar activitats com el joc de les parelles, el concurs cinèfil, el trivial de la facultat i el tarot entre d'altres. Tot això mentre que es projectava la cerimònia dels Oscars a l'Aula Magna. Cal destacar que, igual que els estudiants es van vestir de gala per l'ocasió, la facultat també es va decorar amb la catifa vermella i focus per fer sentir als alumnes que ells eren l'estrella. Com cada any, es van donar els premis al millor vestit i també els premis d'agraïment a Núria Simelio, la vicedegana, als tècnics, a SLIPI així com al personal de neteja i seguretat. També es van donar els premis més importants per la gent que marxa de la facultat després de molts anys, com és el cas del professor Jose Maria Perceval, al Jose i a l'Ana de la cafeteria, gent que té una llarga carrera a la facultat i ha marcat molts alumnes. També es va donar un premi honorífic a l'Arnau Niño i al Dani Poves, per la seva feina durant els últims 4 anys al capdavant de l'OCA.

La nit va transcórrer sense cap problema, i es va poder gaudir de la gala juntament amb les activitats que havien preparat l'OCA. Els alumnes van respondre a la crida i l'assistència va ser total, amb un total de 240 assistents (l'aforament màxim marcat per l'Aula Magna).

 


UABmèdiaInici newspaper-variantActualitat radioRàdio play-circlePlay cursor-default-click Especials Més...més...