El FC Barcelona fa història amb la segona Champions League femenina

Una emocionant remuntada i la força de l'equip porten al triomf a la Lliga de Campions


06/06/2023 11:29 · Per Gerard Sarri

Resultat Final de la Champions Femenina


El Futbol Club Barcelona s'ha proclamat campió de la Lliga de Campionsaquest dissabte 3 de juny en un emocionant partit. Malgrat dominar el matx, l'equip va haver de superar dues desconnexions defensives desafortunades que li van posar el partit costa amunt. No obstant això, a la segona part, la ràpida reacció de Patri Guijarro, qui va marcar dos gols en els primers cinc minuts, va aconseguir empatar el marcador i donar un impuls vital a les jugadores dirigides pel gallec, Jonatan Giráldez.

L'entrada de Geyse Ferreira al camp va acabar de dinamitar el duel, i en el minut 70, Rolfo va segellar la remuntada amb un gol que va desencadenar l'alegria a l'equip i als aficionats. La destacada actuació de tot l'equip, i l'esperit de lluita demostrat, van ser fonamentals per revertir el resultat i obtenir la victòria.

L'endemà de la victòria, el Barcelona ha celebrat el títol a la Plaça Sant Jaume de Barcelona, on es van congregar nombrosos seguidors i seguidores per festejar junts amb l'equip. Creant un ambient festiu i emotiu, amb càntics i mostres de suport cap a les jugadores. Aquest triomf representa la segona Champions League en la història del club, un èxit excepcional que consolida al Barcelona com un dels equips més destacats del futbol femení.

És important ressaltar el significat especial d'aquest triomf per a Alexia Putellas, qui va poder participar en un partit de la Champions després de superar un llarg calvari de lesions. Tot i que la seva participació es va limitar a tan sols cinc minuts, la seva presència al terreny de joc va ser un símbol de perseverança i determinació.

El Futbol Club Barcelona i les seves jugadores han demostrat un cop més el seu talent, compromís i esperit d'equip, deixant empremta en la història del futbol femení. Aquest triomf és un merescut reconeixement al seu dur treball i un motiu de celebració per a tota l'afició culer.UABmèdiaUABmèdia newspaper-variantnotícies radioràdio play-circleplay Més...més...