La tercera edició de La Comunitària omple l’Autònoma de vida universitària


A l’esdeveniment, celebrat el darrer 3 d’octubre, van tenir lloc diferents activitats per tots els membres de la comunitat com una Fira d’Entitats, gimcanes o un torneig de Mario Kart.


11/10/2023 15:24 · Per Joan SánchezLa jornada cultural de La Comunitària va tenir lloc el passat 3 d’octubre a la Plaça Cívica de l’Autònoma amb l’objectiu de donar vida al teixit associatiu i celebrar diferents activitats al campus. En el seu programa es contemplaven diverses activitats per a tots els gustos. El gran protagonisme el va tenir, sobretot, la Fira d’Entitats de la plaça de l’Hemeroteca.

 

La celebració es va centrar en el marc de l’Any de la Salut Mental de l’Autònoma. El pregó va córrer a càrrec de la Vicerrectora d’Alumnat i Ocupabilitat Anabel Galán i l’estudiant de 4t de Psicologia Eva González, que va explicar la seva experiència com a persona amb trastorn de l’espectre autista.

 

Entre les activitats contemplades al programa de la jornada destacà la Fira d’Entitats que es va celebrar a la plaça de l’Hemeroteca. Allà, 46 associacions i organismes distints del teixit universitari van tenir l’oportunitat d’apropar-se a més gent a través de jocs, sortejos o gimcanes. Els organitzadors dels diferents stands es van mostrar molt satisfets amb l’assistència i la participació de la gent. També hi van tenir lloc altres actes, com els concerts de l’Espai SIS o el torneig de Mario Kart que es va celebrar a l’Hotel d’Entitats.

 

UABmèdia, per altra banda, va tenir un lloc especial a la jornada amb l’emissió d’un programa en directe d’inici de temporada, presentat pels antics alumnes Pol Corredoira, Mariona Córdoba i Josep Moragas, convidats exclusivament per l'ocasió. Per aquest especial van passar des de membres del govern de l’Autònoma fins participants de diferents associacions estudiantils.

 

Després de l’èxit d’aquesta primera jornada, la propera Comunitària tindrà lloc el dia 23 d’abril de 2024 en la seva edició de primavera.


UABràdio en directe