UABmèdia estrena temporada amb un programa especial per La Comunitària

La jornada, conduïda pels exalumnes Pol Corredoira, Josep Moragas i Mariona Córdoba, va acollir tot tipus de personalitats de la comunitat universitària


11/10/2023 15:33 · Per Joan SánchezUABmèdia va emetre un programa especial d’inici de temporada amb motiu de la celebració de La Comunitària a la UAB. Amb l’ajuda dels tècnics i el personal de la Facultat de Ciències de la Comunicació, els integrants del mitjà van muntar un estudi clandestí de ràdio a la Plaça Cívica per celebrar l’especial.

 

Pol Corredoira, Josep Moragas i Mariona Córdoba, exalumnes de la UAB, van conduir diverses entrevistes a personalitats representatives del teixit universitari. Per una banda, hi van participar membres de les diferents entitats de la Fira per explicar el que feien i quina fou l’acollida de la gent. També membres dels diferents equips de govern de l’Autònoma van passar pels micros de UABmèdia, com el degà de la Facultat de Ciències de la Comunicació Enric Marín o Esther Zapater, la Secretària General de la UAB i responsable de les polítiques d’igualtat i responsabilitat social.

El programa va transcórrer sense cap problema major i tot l’equip va quedar molt satisfet amb el resultat final. Si vols formar part d’aquest procés creatiu, pots gaudir del making of que et deixem a continuació.

Si no vas poder escoltar l’especial de La Comunitària el darrer 3 d’octubre, a continuació tens els dos blocs del programa per escoltar-los on i quan vulguis. Ens veiem a la propera Comunitària!UABmèdiaUABmèdia newspaper-variantnotícies radioràdio play-circleplay Més...més...