UAB Mèdia estrena nova temporada amb un equip renovat: coneix-nos!


Un projecte creat per esprémer al màxim les nostres habilitats


17/10/2023 17:18 · Per Clàudia ArderiuL’Ester Carné, el Pablo Puyalto, la Valentina Mejía, la Berta Pasamontes, el Joan Sánchez i la Clàudia Arderiu, són 6 alumnes de la Facultat de Ciències de la Comunicació. Un equip que compta amb múltiples habilitats i personalitats per tal d’enriquir i ampliar la redacció d’UAB Mèdia. 

Clàudia i Joan són estudiants de 4t de Periodisme i s’encarregaran de la part més informativa i editorial del mitjà. Clàudia és creadora de continguts informatius d’actualitat moral i de debat social. També és aficionada en la realització de continguts, com entrevistes, per ràdio i xarxes socials. Joan és un gran apassionat del periodisme cultural, especialment del musical, i de la comunicació. Ve carregat d’idees per fer d’aquesta nova temporada de UAB Mèdia un viatge apassionant per les diferents formes de cultura que convergeixen al campus.

Pablo i Ester, per altra banda, estudien 4t de Comunicació Audiovisual i s'encarreguen de la part més tècnica i direccional d’UAB Mèdia. Ester és una amant de la fotografia, el fotoperiodisme i el documental. També li agrada treballar en l'edició i muntatge de vídeos i fotografies, i li fascinen les històries reals i amb crítica social. Pablo representa el toc d’humor de la redacció. Igual que la seva companya, li agrada l'àmbit de la fotografia i el documental. Així com, els formats d’entreteniment, sobretot dins del món del pòdcast, i s’encarrega de la producció de les cobertures. 

Berta i Valentina, per acabar, cursen 4t de Comunicació Interactiva i vetllaran perque la pàgina web estigui en ordre, a més de fer els continguts dinàmics i interessants a xarxes socials. Valentina s’encarrega de la part més estètica de la pàgina web, així com del tractament i l’anàlisi de dades i la valoració de l’experiència de l’usuari. Berta és una amant de l’animació 2D i del disseny gràfic i web. Maximitzarà la seva afició per la programació per mantenir la nostra pàgina codificada i en funcionament en tot moment.

Des de la redacció d’UAB Mèdia estem molt il·lusionats per encarar la nova temporada amb dedicació, deixant una mica de cada un de nosaltres a tot el que fem.


UABràdio en directe