La UAB inaugura el curs 2023-2024 amb un recorregut per la història de Catalunya Ràdio

El rector, el degà de la Facultat de Ciències de la Comunicació i el director de Catalunya Ràdio han estat els encarregats de conduir l'acte


30/10/2023 09:41 · Per Joan SánchezEl Rector Magnífic de l’Autònoma, el doctor Javier Lafuente Sancho; el degà de la Facultat de Ciències de la Comunicació, Enric Marín; i el director de Catalunya Ràdio, Jordi Borda; han inaugurat el curs acadèmic 2023-2024 a la nostra facultat amb un discurs centrat en la comunicació.

El periodista i actual director de Catalunya Ràdio va fer un recorregut per la història i les innovacions actuals de la prestigiosa emissora radiofònica sota el títol de “2023-2024. Centenari i refundació”. Durant tot l’acte es va fer èmfasi en la importància de la comunicació a les universitats i la innovació a la ràdio, que va sempre al capdavant dels avenços tecnològics i l’adaptació.

A l’esdeveniment es van reconèixer també les persones jubilades recentment, els alumnes candidats a premi extraordinari de grau del darrer curs i els millors expedients de cada màster universitari.

Finalment, un cop acabada la inauguració del curs acadèmic, Borda va venir a visitar les instal·lacions de UABmèdia, on vam tenir l’oportunitat de fer-li unes preguntes sobre la seva tasca com a primer director escollit per concurs públic i el món de la radiodifusió.UABmèdiaUABmèdia newspaper-variantnotícies radioràdio play-circleplay Més...més...