Nòmada visita la Facultat de Ciències de l’Educació

El programa itinerant de UABràdio indaga en el món de l’educació digital


21/03/2024 17:14 · Per Joan SánchezDes de UABràdio visitem la Facultat de Ciències de l’Educació per analitzar l’assumpte de l’educació i les tecnologies: com es relacionen, quins són els beneficis, quins són els riscos i què n’opinen alumnes i professors? Nòmada pren per referència la Setmana de l’aprenentatge a través de dispositius mòbils de la UNESCO, que s’ha celebrat aquest mes de març, per repassar les diferents postures al respecto i en quina direcció avança la recerca. 

Per fer-ho, comptem amb el professor i doctor en Recerca en Dicàctica de les Ciències Víctor Lòpez i a la professora, doctora en Educació i coordinadora del grau de Primària Cristina Mercader. També amb el professor i coordinador del grau de Periodisme Santiago Giraldo, que fa un experiment peculiar a les seves classes. Finalment, per obtenir el punt de vista de l’alumnat, passa pels nostres micròfons l’Estefanía Vílchez, estudiant de 4t de Comunicació Audiovisual de la UAB i mare de dos nens, un d’onze anys i altre de set, i anem per la facultat per preguntar al futur professorat què n’opinen. 

Si vols ser dels primers en escoltar el nou Nòmada, connecta’t al reproductor en directe de uab.media o sintonitza el 100.3FM a les 19h! Si no arribes a temps, no et preocupis, pots recuperar-lo en versió audiovisual al web de Nòmada.


UABmèdiaInici newspaper-variantActualitat radioRàdio play-circlePlay cursor-default-click Especials Més...més...