Joan Manuel Serrat anuncia la seva retirada dels escenaris


L’autor de Mediterráneo s’acomiadarà amb la gira El vicio de cantar 1965-2022, que finalitzarà a Barcelona


02/12/2021 14:27 · Per Asier Chaves MartínezJoan Manuel Serrat ha anunciat que es retirarà dels escenaris a finals de 2022, quan acabi la gira anomenada El vicio de cantar 1965-2022, que començarà el 27 d'abril al Beacon Theatre de Nova York i finalitzarà el 23 de desembre de 2022 al Palau Sant Jordi de Barcelona.

Serrat ha explicat aquest matí a l'Hoy por hoy de la Cadena SER, que ha pres aquesta decisió després d'un període d'inactivitat forçosa a causa de la pandèmia, amb el record de l'última gira que compartia amb Joaquín Sabina i que va haver de ser cancel·lada per culpa de la caiguda de l'andalús en un concert al Wizink Center de Madrid.

D'aquesta forma, el català ha assegurat que aquest tour servirà "per acomiadar-se personalment del públic amb què ha compartit vida i cançons durant més de mig segle".

El cantautor barceloní tancarà així una carrera de més de 50 anys, però assegura que seguirà tocant i component des de casa i que, fins i tot, és possible que enregistri algun altre disc.


UABmèdiaUABmèdia UABtvUABtv UABràdioUABràdio OpcionsOpcions