Adéu a l'S6

Augmenta la freqüència de trens en la línia Barcelona-Vallès en hora punta


05/12/2022 11:35 · Per InformatiusFerrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) incrementarà, a partir del 9 de desembre, la seva oferta de trens en hora punta. La posada en servei de 15 noves unitats de tren permetrà que circulin fins a un 37% més de trens per la parada de l'Autònoma. 

Amb la nova freqüència de pas, s'elimina la línia S6 que proveïa el servei entre la Universitat Autònoma i Barcelona així com la S5 i S7 que oferien el seu servei entre Sant Cugat-Barcelona i Rubí-Barcelona fins ara. D'aquesta manera, la línia Barcelona-Vallès passaria a estar formada per les línies S1 Terrassa, S2 Sabadell, L6 Sarrià, L7 Av Tibidabo i L12 Reina Elisenda.

Pel que fa a la resta del dia, augmenta també la freqüència de pas amb un tren cada 10 minuts des de Terrassa i Sabadell assolint així la màxima capacitat de la línia amb 110 milions de viatges. La companyia espera poder donar, d'aquesta manera, resposta a l’augment de la demanda experimentat en els darrers anys.

A més a més, amb la posada en marxa dels nous serveis, FGC també innovarà en la comunicació posant a les pantalles d'informació al client als minuts que falten perquè passi el següent tren. 


UABmèdiaInici newspaper-variantActualitat radioRàdio play-circlePlay cursor-default-click Especials Més...més...