Telèfon

+34 935 81 32 88

Campus Mèdia (abans UABmèdia) és una plataforma d’articulació de continguts interactius que elabora l’alumnat, així com la resta de la comunitat universitària, de forma homologable als que produeixen altres mitjans. Està conformada per UABràdio.

Campus Mèdia té com a públic objectiu la comunitat universitària, però també el conjunt de forma general, les persones que naveguen a través de la xarxa. Compta amb una plantilla formada per alumnes, així com per personal tècnic i docent de la Facultat de Ciències de la Comunicació.

Campus Mèdia constitueix un espai de llibertat i de creació que ofereix un tractament plural i equilibrat d’assumptes diversos, tant de la mateixa universitat com d’altres àmbits d’abast general. Tot amb l’objectiu de crear una programació sincrònica estable que inclogui els fets més rellevants que tenen lloc a la Facultat de Ciències de la Comunicació i a la universitat.

Campus Mèdia és un espai públic al qual totes les persones de la comunitat universitària poden accedir-hi i presentar les seves propostes. El menú que ofereix incorpora continguts diversos a la carta, entre els quals hi ha determinades pràctiques d’alumnes de la Facultat de Ciències de la Comunicació, així com el seu arxiu audiovisual.
Xarxes socials

Twitter: @UABmedia
Instagram: @UABmedia
YouTube: UABmedia
GitHub: UABmedia


Equip

Coordinador: Carles Llorens
Editor de continguts: Raül Giró
Realització: Roger Barcelona
Informatius: Marc Margarit
Pàgina web: Miquel Coll, Pol Gubau i Marc Celeiro
Xarxes: Carol Camps, Ainhoa Chacón i Maria Cairó
Imatge gràfica: Marc Izaga i Anna Ventura
Arquitectura audiovisual: Pere Botifoll
Elenc: Laura Díaz i Raúl Arcos
Agraïments: Antoni Vidal i Marc Grasa


UABmèdiaUABmèdia UABtvUABtv UABràdioUABràdio OpcionsOpcions