Telèfon

+34 935 81 32 88

UABmèdia (abans UAB Campus Mèdia) és una plataforma d’articulació de continguts interactius que elabora l’alumnat, així com la resta de la comunitat universitària, de forma homologable als que produeixen altres mitjans. Està conformada per UABplayUABràdio.

UABmèdia té com a públic objectiu la comunitat universitària, però també el conjunt de forma general, les persones que naveguen a través de la xarxa. Compta amb una plantilla formada per alumnes, així com per personal tècnic i docent de la Facultat de Ciències de la Comunicació.

UABmèdia constitueix un espai de llibertat i de creació que ofereix un tractament plural i equilibrat d’assumptes diversos, tant de la mateixa universitat com d’altres àmbits d’abast general. Tot amb l’objectiu de crear una programació sincrònica estable que inclogui els fets més rellevants que tenen lloc a la Facultat de Ciències de la Comunicació i a la universitat.

UABmèdia és un espai públic al qual totes les persones de la comunitat universitària poden accedir-hi i presentar les seves propostes. El menú que ofereix incorpora continguts diversos a la carta, entre els quals hi ha determinades pràctiques d’alumnes de la Facultat de Ciències de la Comunicació, així com el seu arxiu audiovisual.
Xarxes socials

Twitter: @UABmedia
Instagram: @UABmedia
YouTube: UABmedia
GitHub: UABmedia
Twitch: UABmedia


Equip

Coordinador: Carles Llorens
Realització: Arnau Niño
Informatius: Aina Ruiz i Asier Chaves
Pàgina web: Daniel Toro, Maria Masip i Gerard Sarri
Xarxes: Neus Murcia, Aina Ruiz i Asier Chaves
Imatge gràfica: Marc Izaga, Anna Ventura i Asier Chaves
Fotografia: Santiago Cayetano
Arquitectura audiovisual: Pere Botifoll
Elenc: Laura Díaz i Raúl Arcos
Agraïments: Antoni Vidal, Marc Celeiro i Raül Giró.
Caiguts en combat: Raül Giró.


UABtvUABplay UABmèdiaUABmèdia UABràdioUABràdio OpcionsOpcions