Comença la 4a edició dels Jocs Esportius de la UAB

La jornada tindrà lloc al campus de Cerdanyola del 16 al 26 d’octubre, dia en què acabaran les competicions amb la Marxa per la Salut Mental


16/10/2023 16:50 · Per Clàudia ArderiuEls Jocs Esportius de la UAB es celebren un any més per fomentar la participació de tota la comunitat universitària de la UAB a través dels valors de l’esport i dels hàbits actius i saludables. Les jornades, que tindran lloc des del dia 16 d’octubre fins el 26 del mateix mes, contemplen campionats d’esports individuals i en equip, per tal de fer exercici i divertir-se. Els UABGames conclouran amb la celebració d’una Marxa per la salut mental, en consonància amb la temàtica que promou l’Autònoma aquesta temporada.

Una gran oferta d’activitats

Entre els esports d’equip es contemplen el futbol 7, el futbol sala, el vòlei platja, el rugbi, el voleibol i un 3x3 de bàsquet. Entre les modalitats de joc individual, els participants dels UABGames poden competir en tennis taula, pàdbol, esquaix, tennis, escacs, court soccer, pàdel i bàdminton. Les inscripcions per a totes aquestes modalitats ja estan tancades i, de fet, avui s’han celebrat els tornejos de tennis taula i futbol 7. Pots consultar la resta d’horaris aquí.

A més de les modalitats competitives, al programa dels Jocs Esportius s’hi contemplen moltes altres activitats. Aquestes, que són participatives, fomenten l’exercici i la cohesió comunitària amb disciplines com el yoga, el body combat, el ball de zumba o la gravació d’un Tik Tok. Totes les activitats, llevat del Tik Tok, els escacs gegants i el bàdminton del dia 26, requereixen inscripció prèvia, que s’ha de realitzar dos dies abans de l’inici de les mateixes.

Marxa per la salut mental

La comunitat universitària contribueix a l’educació integral i a la motivació per seguir un estil de vida saludable. La Marxa per la salut mental no és una competició, sinó que es presenta com una activitat que inclou aquests valors sota el lema “La salut mental està en joc” #guanyemlapartida. L’inici de la Marxa serà el dijous, 26 d’octubre, a les 13 h. El recorregut començarà a l’esplanada que es troba davant de l’edifici de l’ICTA i acabarà a l’espai SiS. 

Una recompensa més que física

A més d’afavorir la cohesió de la comunitat universitària a partir dels valors de l’esport i fomentar l’activitat física entre l’estudiantat, participar als Jocs Esportius de la UAB té beneficis acadèmics pels alumnes. Tots aquells estudiants que s’hagin inscrit en almenys 1 competició esportiva, 1 activitat participativa i a la Marxa per la salut mental, obtindran el reconeixement d’un crèdit ECTS. Així, també es fomenta la participació i la implicació per part de l’alumnat en aquestes jornades.


UABmèdiaInici newspaper-variantActualitat radioRàdio play-circlePlay cursor-default-click Especials Més...més...