La Facultat de Ciències de la Comunicació i UABmèdia inicien les celebracions del centenari de la ràdio a Catalunya

El 13 de febrer és el Dia Mundial de la Ràdio, i aquest 2024 es commemora el centenari de la ràdio a Catalunya. Amb aquesta doble motivació, UABràdio transmetrà el proper dimarts un programa especial en directe, des del hall de la Facultat de Comunicac...


12/02/2024 10:00 · Per Joan SánchezEl 13 de febrer és el Dia Mundial de la Ràdio, i aquest 2024 es commemora el centenari de la ràdio a Catalunya. Amb aquesta doble motivació, UABràdio transmetrà el proper dimarts un programa especial en directe, des del hall de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB.  

El programa surt de l’estudi i marca l’inici de les activitats que tindran lloc tot l’any fins al novembre d’enguany, quan se celebraran els 100 anys de pionerisme a Catalunya i 100 anys de la inauguració de la primera ràdio oficial a Catalunya i a tot l’estat espanyol, Ràdio Barcelona. 

L’equip d’UABràdio ha preparat continguts especials i rebrà convidats per parlar i reflectir sobre l'evolució de la ràdio com a mitjà imprescindible en la història de la comunicació. També parlarà amb joves sobre hàbits de consum de continguts sonors, així com farà un recorregut a través de l’oferta de programes produïts per l’alumnat per a la ràdio de la facultat i novetats per a aquest any especial.  

L’emissió comença a les 15:00h i es podrà seguir per UABràdio (100.3 FM), per streaming (uab.media) i pel nostre canal de Twitch .


UABmèdiaInici newspaper-variantActualitat radioRàdio play-circlePlay cursor-default-click Especials Més...més...