Els Premis Zapping celebren la seva 29a edició per reconèixer la qualitat audiovisual

Natàlia Sánchez, de RTVE, i Marta Masip, estudiant, presentaran la gala del dimecres 6 de març


01/03/2024 15:11 · Per Joan Sánchez

Imatge: Paul Mac Manus / 28a Edició dels Premis Zapping


El lliurament de premis de la 29a edició dels Zapping, organitzats per l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya, tindrà lloc el dimecres 6 de març a l’Auditori Axa. Entre els finalistes d’aquests guardons hi ha produccions com Berlín, 30 monedas, Animals arquitectes o el Grand Prix; actrius com Aina Clotet o María León i comunicadors com Bruno Oro, Roberto Leal, Ion Aramendi o @la_ordenatriz. També estan nominats com a possibles guanyadors els videojocs Disney Speedstorm, Inner Ashes i Transformers: EarthSpark Expedition. També hi ha un seguit de premis nominals que es lliuraran a la mateixa cerimònia. Podeu consultar tots els finalistes en aquest enllaç.

La gala estarà presentada per Natàlia Sánchez, periodista de RTVE, i estarà acompanyada de la guanyadora de la 7a edició del Concurs Jove Presentador, Marta Masip, estudiant de 3r de Publicitat i Relacions Públiques de la Universitat Abat Oliva CEU. Aquest concurs respon a l’objectiu de l’Associació d’apostar pel talent emergent i promoure la passió per la comunicació entre els propis usuaris.

Els premis Zapping acolliran també les actuacions musicals de la batucada de Tokem x Tu, que obrirà la gala, i d’Anne Lukin i Maren, que passaran per la cerimònia per presentar el seu nou tema, Acostumbrarme. Gerard Querol, @gerryquerryberry, també formarà part de la gala i aportarà el toc humorístic a l’esdeveniment. L’últim convidat serà Jaime Medel, mag, que farà un dels seus trucs de mans.

Les entrades per l’esdeveniment es poden aconseguir en aquest enllaç. Si voleu més informació, escolteu L’Etcètera, el nostre magazín cultural, el dimarts a les 16 i els Informatius de UABràdio el dimecres a les 17. Estigueu atents també a les nostres xarxes perquè a partir del dia 6 publicarem contingut dels guardons i de la gala!UABmèdiaUABmèdia newspaper-variantnotícies radioràdio play-circleplay Més...més...