Aina Clotet i Joc de cartes entre els guanyadors de la 29a edició dels Premis Zapping

A la gala, celebrada a l'Auditori Axa de Barcelona, hi van assistir personalitats com Òscar Dalmau, Bruno Oro i Agnès Marquès.


08/03/2024 10:36 · Per Pablo PuyaltoEl 6 de març a les 20:30 de la nit començaven els vint-i-novens Premis Zapping de l'Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya a l'Auditori Axa.
 
L'esdeveniment iniciava amb una batucada del grup Tokem x Tu i, a continuació, es va donar pas al lliurament dels premis. Els guanyadors i guanyadores de la nit van ser: Inner Ashes com a millor videojoc de producció pròpia, Cachitos de hierro y cromo com a millor programa cultural, la influencer Croqueta de Xocolata (Laura Zurriaga) per la millor iniciativa a la xarxa, Aina Clotet com a millor actriu pel seu paper a la sèrie Això no és Suècia, Terra de es va emportar el premi a programa de televisió local, el programa de TV3 Joc de Cartes va guanyar el premi a millor programa d’entreteniment o concurs, Roberto Leal segueix arrasant amb els guardons i es va emportar el premi a millor presentador, Berlín de Netflix com a millor sèrie de producció pròpia i, per últim, el mític actor català Bruno Oro va guanyar el premi a millor comunicador a la xarxa pels seus vídeos humorístics a Instagram.
 
Destaquem també el premi valors a 3Cat per Els contes de la Pinya, el premi especial a RTVE Catalunya pels seus 40 anys a Sant Cugat del Vallès, el premi a millor contingut online per a menors se’l va emportar Coloria World i This is Philosophy RTVE i Brutal Media va ser guardonat amb el premi grups d’anàlisi de programes.
 
Per a més informació, us deixem un videoresum de l'esdeveniment:

 

 


UABmèdiaInici newspaper-variantActualitat radioRàdio play-circlePlay cursor-default-click Especials Més...més...