El continguts multiplataforma d’UABmèdia s’han volcat en el 8-M

Tot els programes multiplataforma han centrat els seus continguts en el moviment feminista, ja que tot just s’ha complert una setmana del Dia Mundial de la Dona. L’informatiu d’UABràdio ha volgut saber quina és la feina que es fa des de l’Observatori p...


15/03/2024 16:50 · Per Producció Periodística Multiplataforma

Imatge: Fotograma de 'Els Renegats'


Tot els programes multiplataforma han centrat els seus continguts en el moviment feminista, ja que tot just s’ha complert una setmana del Dia Mundial de la Dona.

L’informatiu d’UABràdio ha volgut saber quina és la feina que es fa des de l’Observatori per a la Igualtat a l’Autònoma. És per això que s’han desplaçat fins a la seu de l’Observatori per saber, de bona mà, què s’hi fa. A més, han parlat amb Andrea Ruedas, tècnica de l'Observatori, que ha explicat que el treball prioritari és acompanyar a les víctimes d’agressions dins del Campus.

Pel que fa el magazine de UABmèdia, ‘Els renegats’ han començat la temporada amb una tertúlia on han tractat la societat capitalitzada pel moviment feminista i s’han preguntat quin ha de ser el paper de l’home arrel de les declaracions de Díaz Ayuso, on es qüestionava si havia un dia dedicats als homes. A més, ‘Els renegats’ han sortit al Campus a conèixer l’opinió dels estudiants per posar-los a prova amb una sèrie de preguntes on la figura de la dona i el feminisme en són les protagonistes.

Finalment, l’informatiu audiovisual ha fet un repàs de com es viu la problemàtica del masclisme dins la universitat. Sobretot, han entrat a la comunitat emprenedora, molt relacionada amb el gènere masculí i on, sovint, es discrimina a la dona.


UABmèdiaInici newspaper-variantActualitat radioRàdio play-circlePlay cursor-default-click Especials Més...més...