El congrès tecnològic MEMEnginy UAB celebra la seva desena edició

L’esdeveniment, celebrat a l’Escola d’Enginyeria de la UAB, uneix empreses destacades del sector amb estudiants universitaris de l’àmbit de la tecnologia


26/04/2024 11:42 · Per Joan SánchezLa desena edició del MEMEnginy UAB, el congrès tecnològic que acull cada any l’Escola d’Enginyeria de l’Autònoma, ha tingut lloc aquest dijous, 25 d’abril, entre les 10h i les 18h, amb nombroses activitats i conferències.  

L’esdeveniment, que té com a objectiu la unió dels estudiants amb professionals i empreses del sector tecnològic i de l’enginyeria, ha acollit al voltant de 70 empreses, administracions i entitats relacionades amb el sector, 20 més que a l’edició passada, celebrant així el seu dècim aniversari amb rècord d’assistència, tant empresarial com estudiantil. 

MEMEnginy, organitzada pel Consell d’Estudiants de l’Escola d’Enginyeria amb el recolzament de l’Escola, va néixer el 2014 amb 4 empreses participants. La fira s’ha anat transformant a mesura que s’han transformat també la tecnologia i el mercat laboral. En aquesta edició han estat claus els conceptes de l’Internet de les coses, la tecnologia verda, la intel·ligència artificial o la gestió de dades. 

Ha destacat la presència a la fira d’entitats d’empreses com NTT DATA, Roche Farma España, BertIA, Deloitte, Glovo, Indra, Schneider Electric o SDG Group España, entre moltes d’altres. També s’han celebrat conferències de personalitats del món de la programació i la tecnologia, com és el cas de Brais Moure, streamer, que ha fet un taller de Live Coding. A més, els estudiants que s’han inscrit han tingut l’oportunitat de fer entrevistes 1 a 1 amb representants de diferents empreses per trobar feina o ofertes de pràctiques. UABmèdiaUABmèdia newspaper-variantnotícies radioràdio play-circleplay Més...més...