El consum de televisió lineal a través de plataformes: Adrià Serra, cap de continguts digitals i estratègia transmèdia de la CCMA a L'Entrevista

Serra parla sobre les tendències de consum, el contingut en català i els nous formats


08/06/2024 19:00 · Per Pablo PuyaltoAdrià Serra és director de continguts digitals i estratègia transmèdia a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals des de l'any 2022. A finals de l'any passat, la televisió catalana va fer una gran aposta pels continguts sota demanda i va crear la plataforma 3Cat, aplicació que ha aconseguit un gran èxit durant el primer trimestre de 2024 amb quotes de mercat del 6'3% a escala nacional. 

Serra és un dels responsables del projecte digital del 3Cat i, avui a L'Entrevista, ens explica com són els processos de creació, les estratègies i les accions que s'han de prendre per poder engegar un projecte tan gran com aquest. 

Adrià Serra té una carrera molt extensa, repassem amb ell algunes de les seves experiències al Terrat, Mediapro, Minoria Absoluta o Brutal Media.

Escolta-la a la secció de L’Entrevista als nostres canals UABplay i UABràdio a partir de les 20h i en directe al 100.3 FM avui a les 20h, dilluns a les 19h, dimecres a les 10h.

 


UABmèdiaInici newspaper-variantActualitat radioRàdio play-circlePlay cursor-default-click Especials Més...més...