Nòmada visita la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia

Des de UABràdio visitem la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia en l'últim capítol de la temporada de Nòmada per analitzar la realitat de les eleccions europees que s'apropen. A més, posem el focus en la relació del jovent amb el sistema elec...


23/05/2024 18:30 · Per Joan SánchezDes de UABràdio visitem la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia en l'últim capítol de la temporada de Nòmada per analitzar la realitat de les eleccions europees que s'apropen. A més, posem el focus en la relació del jovent amb el sistema electoral europeu: voten, no voten? I per què? Així, el programa fa una prèvia dels comicis supranacionals i intenta trobar respostes a la desafecció o la no desafecció de la gent. 

Per fer-ho, comptem amb el degà de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia, Xavier Ballart, que és doctor en Ciència Política i de l'Administració per la UAB. També passa pels nostres micròfons el professor i doctor en Ciència Política per la Universitat Pompeu Fabra, Marc Guinjoan, que analitza una mica el panorama post-electoral a Catalunya. Finalment, tenim la doctora en Ciència Política i de l'Administració i docent a la UAB, Ana Mar Fernàndez.

xavier        

A més, l'Anna Blasco, tècnica de salut de la FAS, ens porta El Xiringu, la secció de les consultes de la Fundació Autònoma Solidària. 

 

També escoltarem les veus dels estudiants Paula Ibañez i Pau Roig, de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia, que ens ofereixen la seva visió de la política actual.

  

 

 

Si vols ser dels primers en escoltar el nou Nòmada, connecta’t al reproductor en directe de uab.media o sintonitza el 100.3FM a les 19h! Si no arribes a temps, no et preocupis, pots recuperar-lo en versió audiovisual al web de Nòmada.


UABmèdiaInici newspaper-variantActualitat radioRàdio play-circlePlay cursor-default-click Especials Més...més...