El cinema d'autor, Filmin i el negoci de la distribució: Jaume Ripoll explica la seva feina i reflexiona sobre la indústria a L'Entrevista

El co-fundador i director editorial i de desenvolupament de Filmin parla sobre la indústria a L'Entrevista


24/05/2024 13:58 · Per Joan SánchezJaume Ripoll és co-fundador i director editorial i de desenvolupament de Filmin, una de les plataformes de streaming amb major nombre de subscriptors a Espanya. També dirigeix l'Atlàntida Mallorca Film Fest, festival de cinema que organitza la mateixa empresa. Com bé explica, es va llicenciar en Direcció e l'ESCAC (UB), tot i que no exerceix, ja que es dedica a la distribució de pel·lícules.

Ripoll va protagonitzar una xerrada a la UAB fa unes setmanes, però abans va passar pels estudis de UABmèdia per parlar sobre la indústria cinematogràfica, el cinema d'autor i les tendències que hi ha al món de la creació audiovisual actualment. A més, va explicar com funciona Filmin i les seves produccions pròpies, que es basen, majoritàriament, en l'autoficció. Jaume també va aprofundir en el festival que dirigeix, l'Atlàntida Mallorca Film Fest, i quina importància té en el món del cinema.

Escolta L'Entrevista completa demà als nostres canals UABplay i UABràdio i en directe al 100.3 FM a partir de les 19h.


UABmèdiaInici newspaper-variantActualitat radioRàdio play-circlePlay cursor-default-click Especials Més...més...