Humor, música i teatre: Sergio Cerdán i Ethan Barea parlen sobre la seva obra de teatre, "Fem Teràpia?"

El director i l'actor de l'obra desenvolupen el procés creatiu i la posta en marxa de l'obra


01/06/2024 19:00 · Per Joan SánchezSergio Cerdán és alumni del grau de Comunicació Audiovisual a l'Autònoma, estudiant del màster d’estudis avançats de teatre per la UNIR i director i coguionista de l'obra teatral "Fem Teràpia?". Ethan Barea és músic i actor i forma part de l'elenc de l'obra del Sergio. A més, també va passar per la segona edició del programa del 3Cat "Eufòria" i va actuar al Palau Sant Jordi.

Aquesta setmana, tots dos passen per L'Entrevista per presentar la seva obra, "Fem Teràpia?", que s'estrena el dia 7 de juny a les 18:30h a la Sala Pangolí de Barcelona. A més, tenen altres dates programades pels dies 9, 21, 28 i 30 del mateix mes, també a les 18:30h. L'espectacle, que és una comèdia musical, tracta els problemes de parella entre l'Alejandro i la Meritxell, que decideixen anar a teràpia de parelles per intentar salvar la seva relació. Tot i així, les sessions no aniran com esperen per culpa de la Blanca i el seu nòvio. A més, a través de les parelles, la comèdia reflecteix l'encara present conflicte entre Catalunya i Espanya a través dels seus personatges. Pots aconseguir les teves entrades fent clic aquí.

Si vols saber més sobre l'obra i sobre les tasques d'actuació i direcció, escolta L'Entrevista completa als nostres canals UABplay i UABràdio i en directe al 100.3 FM a partir de les 20h.

 


UABmèdiaInici newspaper-variantActualitat radioRàdio play-circlePlay cursor-default-click Especials Més...més...