Un home mor per la descàrrega d’un Taser dels Mossos a Badalona


Els seus pares van contactar amb els Mossos per denunciar el comportament violent del seu fill


02/12/2021 17:49 · Per InformatiusUn policia dels Mossos ha disparat una descàrrega elèctrica a un home que estava mostrant una actitud violenta amb els seus pares. El noi va amenaçar-los d’acoltellar-los i la família va decidir trucar la policia.

Un cop els agents van rebre la trucada el 26 de novembre, l'home va bloquejar totes les portes. Aquest fet va obligar els Mossos a accedir al domicili a través de l'habitatge veí. Una vegada dins de l'estatge, el cos policial de Catalunya va utilitzar el Taser per immobilitzar al noi i defensar la família i els seus companys d'ofici. Els cossos mèdics el van portar a l'hospital, on va morir dos dies després.

Segons el director dels Mossos, Pere Ferrer, el protocol s'ha aplicat correctament i després de la descàrrega elèctrica, l'home va seguir verbalitzant expressions relacionades amb les armes blanques. La víctima de l'atac elèctric seguia conscient quan el van dur a l'hospital.

Les pistoles Taser porten uns sistemes de gravació i estan permeses a Catalunya, sempre que els agents o altres persones es trobin en perill. Actualment, s'està investigant si la mort del noi està relacionada amb l'actuació dels Mossos.


UABmèdiaUABmèdia UABtvUABtv UABràdioUABràdio OpcionsOpcions